Ouders gezocht voor de activiteitencommissie!

Voor komend schooljaar 2023-2024 zijn wij op zoek naar een aantal ouders die samen met Marloes (moeder van Thomas uit groep 4b) , Talitha (moeder van Suus uit groep 4 b)  en Gabriëlle (moeder van Tijmen uit groep 7) de organisatorische kant rondom alle activiteiten willen helpen vormgeven.

We willen graag een vaste kern ouders formeren die de activiteiten organisatorisch kan vormgeven. In de voorbereiding  help en ondersteun je het team van Loysder Hoek, je bent in de lead tijdens een activiteit (op de dag zelf) en stuur je de ouders aan die die dag leerlingen begeleiden en/of de activiteit uitvoeren.

Heel specifiek zoeken wij ook een ouder die de sportcommissie wil leiden. Er zijn vanaf groep 3 tot en met groep 8 met regelmaat schoolsporttoernooien waaraan onze leerlingen mee doen. Samen strijden voor Loysder Hoek! Het zorgt voor verbinding en saamhorigheid. Bij deze taak zorg je ervoor dat de aanmeldingen goed verlopen en dat er ouders zijn die op het sporttoernooi coach zijn.

Heb je interesse? Meld je aan bij Matthijs (mvreij@loysderhoek.nl) of bij Talitha (Talitha@rho-producties.nl)

Kennismaken

Ook zo nieuwsgierig geworden naar onze school? Plan dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek en kom een kijkje nemen in de school.

Contact

Willem Alexanderhof 8
3832 JN  Leusden

033-494 44 38
info@loysderhoek.nl