Nieuwe activiteitencommissie

Sjoukje Ursem (moeder van Louise uit groep 7, Matthijs uit groep 5A en Björn uit groep 1-2A), Esther Riehl (moeder van Rosah uit groep 1/2A), Ivonne Oldenburger (moeder van Jaimy uit groep 1/2B), Gabriëlle Roolvink (moeder van Tymen uit groep 8) en Celine van het Schip (moeder van Liz uit groep 1/2B) vormen samen de nieuwe activiteitencommissie.

Sjoukje houdt zich (voornamelijk) bezig met alle sportieve evenementen zoals de sporttoernooien en de avondvierdaagse. Voor de andere activiteiten, zoals Sinterklaas, kerst etc., zijn tweetallen gemaakt. De activiteiten commissie zorgt voor de coördinatie van deze schoolbrede activiteiten en vraagt (op tijd) hulp, via Parro, aan jullie (ouders) voor mede organisatie en hulp op de dag zelf.

Een overzicht van de activiteiten komend schooljaar 2023-2024
- Dinsdag 5 december vieren we Sinterklaas.
- Dinsdag 19 december vieren we Kerst.
- Donderdag 28 maart vieren we Pasen.
- Vrijdag 19 april zijn de Koningsspelen.
- Donderdag 30 mei vieren we meesters en juffendag op school.
- De avondvierdaagse start dinsdag 14 mei (tot en met vrijdag 17 mei).
- Dinsdag 9 juli vindt de Slotavond plaats.

Afgelopen jaar zijn er een aantal ideeën voor activiteiten geopperd (vanuit ouders) zoals een kleding ruilbeurs en een speelgoed inzameling voor een goed doel. Leuk! Spreek een van ons aan als je een goed idee hebt om dit samen met ons te organiseren.

Celine gaat Matthijs ondersteunen bij het beheer en de vulling van de school website. Deze website is gebouwd in het CMS (programma) Blockwise. Is er een ouder die kennis heeft van dit CMS en tijd heeft om ons af en toe te helpen bij technische vragen? Meld je dan aan bij Matthijs.

Kennismaken

Ook zo nieuwsgierig geworden naar onze school? Plan dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek en kom een kijkje nemen in de school.

Contact

Willem Alexanderhof 8
3832 JN  Leusden

033-494 44 38
info@loysderhoek.nl