Laatste nieuws!

Het schooljaar loopt langzaam naar het einde toe. Er staan nog veel lessen en activiteiten op de agenda voor kinderen en leerkrachten, maar natuurlijk daarbij ook voor u als ouder/verzorger!

We kijken uit naar de activiteiten in de komende periode zoals  de meesters- en juffendag, het schoolkamp van groep 8, musical en afscheid groep 8 en de slotavond voor alle leerlingen en ouders van Loysder Hoek. Deze activiteiten zijn mogelijk door u als ouder, we kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe blij wij hier mee zijn! Zonder u lukt het niet om dit allemaal mogelijk te maken.

Ondertussen zijn we ook druk met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het maken van planningen, invullen van studiedagen, het aantal groepen en uiteraard welke leerkracht volgend schooljaar voor welke groep staat. Zodra hier meer duidelijk over is, zullen wij u uiteraard informeren. De verwachting is dat dit rond 20 juni zal zijn.

Kennismaken

Ook zo nieuwsgierig geworden naar onze school? Plan dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek en kom een kijkje nemen in de school.

Contact

Willem Alexanderhof 8
3832 JN  Leusden

033-494 44 38
info@loysderhoek.nl