Februari 2023

De voorjaarsvakantie staat voor de deur! De lente klopt aan en we hopen op een stralend voorjaarszonnetje. Nu is het tijd om te genieten van een heerlijk weekje vakantie! We zien iedereen gezond en uitgerust weer terug op maandag 6 maart. Om 8.15 uur staan de deuren weer open! 

Sinds januari 2022 ben ik, naast directeur op basisschool Loysder Hoek, interim-directeur op basisschool de Brink in Leusden. Morgen (24 februari) zal mijn laatste dag als directeur op de Brink zijn. Naast het leiden van de school, heb ik daar met veel plezier het onderzoekstraject in Atlas (met basisschool de Rossenberg) samen met het team, MR en ouders de afgelopen periode vormgegeven. Hieruit is een intentiebesluit tot fusie voortgekomen. Ik heb het stokje overgedragen aan Maeyke de Ree. Zij was al directeur van de Rossenberg en per 1 maart van beide scholen.  Zij zal nu het traject richting fusie gaan leiden. Dit betekent voor mij dat ik na de voorjaarsvakantie weer volledig beschikbaar ben voor Loysder Hoek.

Kennismaken

Ook zo nieuwsgierig geworden naar onze school? Plan dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek en kom een kijkje nemen in de school.

Contact

Willem Alexanderhof 8
3832 JN  Leusden

033-494 44 38
info@loysderhoek.nl