Buddy gezinnen gezocht

Buddy’s worden gekoppeld op basis van gemeenschappelijke interesses en kiezen ervoor om elkaar in een periode van 4 maanden 1 keer per week te zien. In die periode organiseert Buddy to Buddy gezamenlijke activiteiten waar jullie elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. Daarnaast is er begeleiding in de vorm van intervisiegroepen om ervaringen met elkaar uit te wisselen. In veel gevallen is na de 4 maanden de basis voor een langere vriendschap gelegd en kun je blijven aansluiten bij de activiteiten die Buddy to Buddy organiseert.
Samen met je buddy bepaal je zelf de momenten van contact. Dit hoeft niet allemaal ‘extra’ tijd te kosten. Iemand juist meenemen de activiteiten die toch al op het programma zijn, is juist ook heel waardevol.

“Buddy to Buddy gelooft in een wereld waarin we maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal met elkaar verbonden zijn.“

Meer informatie, mail naar: leusden@buddytobuddy.nl, of meldt je aan als buddy via
www.buddytobuddy.nl/leusden.

Op 20 december en 10 januari organiseren we ook een informatieavond met uitleg over het traject.
Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates en evenementen.

Kennismaken

Klik op onderstaande button en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. 

Contact

Willem Alexanderhof 8
3832 JN  Leusden

033-494 44 38
info@loysderhoek.nl