Groep 7 | Online

Welkom op de groepspagine van groep 7. Voor vragen kunt u terecht bij Dennis Nauta en/of Margot Sloof:
dnauta@loysderhoek.nl
msloof@loysderhoek.nl
Tel. 033-494 44 38

Meer lezen

Kunst & cultuur

Kunst, cultuur, muziek en literatuur geven het leven een gouden randje. Kunst Centraal, Scholen in de Kunst en de Bibliotheek Eemland  helpen ons daarbij. 

Meer lezen

Natuur & Techniek

Natuur en techniek laten je verwonderen. Spelenderwijs ga je natuur en techniek ervaren en waarderen. De Groene Belevenis inspireert ons in het aanbod.

Meer lezen

Zelfstandig werken

Tijdens een avondvergadering hebben we een training gehad over bewustmaking van zelfstandig werken van de kinderen en hoe we dat kunnen verbeteren. We startenin groep 7 klein, het zelfstandig lezen na de 1e pauze. Wat verstaan we er eigenlijk onder? Direct beginnen, zegt een leerling. Lezen en eten tegelijk. Je niet laten afleiden. Een boek pakken en geen dukkie. We gaan de filmpjes eens bekijken die de juf heeft gemaakt. Wat gaat goed? Schrijf dat eens op. Iedereen heeft een boek open. Hij loopt door de klas en ruimt zijn spullen op. Anderen reageren daar niet op. Geef eens een cijfer? Een 6.5 Morgen een nieuwe dag en nieuwe rondes. Opnieuw een filmpje. Welke kinderen houden zich echt aan de regels van stil lezen? Er worden diverse namen genoemd. Klopt dat ook echt of is het je maatje? Nog eens kijken. Een 7 geeft de klas zichzelf. Op deze manier goed gedrag blijven benoemen, positiviteit voorop. Leuk om de cijfers te zien stijgen. En nu volhouden!

Agenda

Iedere dag mee:

  • Agenda
  • map

Huiswerk:

  • Iedere dinsdag Nieuwsbegrip
  • Iedere 3 weken Engels
  • Werkwoordspelling
  • Wereldoriëntatie (geschiedenis,aardrijkskunde en natuur en techniek)

Foto's uit de groep

galerij

Bekijken

info@loysderhoek.nl