Foto Arianne
Arianne van de Boom

Groep 1/2A


Foto loysderhoek
Margriet Miedema

Groep 3


20220630 113712
Sandra Wassink

Groep 3
Procesbegeleider dynamische schooldag

We werken met de methode Pennenstreken in blokschrift. In groep 3 leren de kinderen voor het eerst schrijven. Het schrijven van de letters loopt gelijk met het leren lezen van de letters. We werken van grove naar fijne motoriek. 

Op Loysder Hoek werken wij met de leesmethode Veilig Leren Lezen (Kim-versie). Aan de hand van deze methode leren de kinderen lezen. De letters worden aangeboden in twee dagen, waardoor de kinderen al snel woorden kunnen lezen. 

De hele school werkt met de methode Getal en Ruimte Junior. Elke week staat er één rekendoel centraal.  In groep 3 zijn we vooral bezig met de getallijn t/m 20 en erbij en eraf sommen. 

Werken op een chromebook

In groep 3 gaan de kinderen voor het eerst werken met chromebooks. Ze leren hoe het toetsenbord en de muis werken. Daarnaast oefenen we met de oefensoftware van Veilig Leren Lezen en Getal en Ruimte Junior. 

Kiezen op het kiesbord

Na de leesles van Veilig Leren Lezen mogen de kinderen kiezen van het kiesbord. Op deze manier leren de kinderen spellenderwijs letters en woorden lezen, waarbij het leesplezier voorop staat. 

Een kijkje in de groep

Wat doen we zo al?

Kennismaken

Klik op onderstaande button en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. 

Contact

Willem Alexanderhof 8
3832 JN  Leusden

033-494 44 38
info@loysderhoek.nl