Alle vragen zijn belangrijk

Domme vragen bestaan niet op de Loysder Hoek. Wie ze ook stelt. En als je een vraag stelt, wordt er geluisterd en krijg je antwoord. Dat is een kernwaarde bij ons op school, die geldt voor iedereen.

Ontdekken

Op de Loysder Hoek ontdek je de wereld en de wereld ontdekt jou.

Stralen

De één straalt zichtbaar. De ander straalt van binnen, maar alle sterren worden gezien.

Ouders

"Onze kinderen gezien op school. Met gezien bedoelen we dat er een grote mate van persoonlijke aandacht is voor de ontwikkeling van onze kinderen en vooral ook van hun talenten. Ook de communicatie over de vorderingen in de ontwikkeling verloopt plezierig en voortvarend."

Maurits, 12 jaar

"Onze school met 180 leerlingen is niet heel groot en, maar heel gezellig. De sfeer is altijd ontzettend goed in onze klas en in de rest van de school. Mede dankzij onze juffen en meesters. Er is ook nooit iemand gepest. Als nieuwe leerling word je snel betrokken bij alles op onze school."

Anouk | leerkracht

Op de Loysder Hoek maak ik deel uit van een enthousiast klein team, waar je jezelf kunt zijn! Ik geniet van de gezelligheid, de samenwerking en het vertrouwen in elkaar. Ik raak gemotiveerd om mijzelf nog verder te ontwikkelen. Kortom, de Loysder Hoek biedt mij de uitdaging die ik nodig heb.

Anne, 12 jaar

"Ik vind de Loysder Hoek leuk, omdat we als combinatieklas toch een groep zijn."

Abigail, 10 jaar

Er is een goede sfeer op school. Er is ook een leerlingenraad, dan praat je over de school en mag je mee denken. Ik zit er ook in.

Ouders

"De Loysder Hoek blijft je positief verrassen. Een team met kwaliteit, resultaatgericht in het onderwijsaanbod, aandacht voor het individu en voor elkaar. Samenwerken staat hoog in het vaandel. Onze kinderen gaan elke dag met plezier naar school. "

Joost, 10 jaar

 Ik zit op deze school omdat er goede en leuke meesters/juffen zijn. Als je hard gewerkt hebt, krijg je soms een beloning. We werken ook met chromebooks en er is een continu rooster.

Clemens | leerkracht

"De Loysder Hoek is een  school waar iedereen elkaar kent met een gezellig team. De kleinschaligheid vraagt soms om wat extra inzet, maar dat weegt niet op tegen de voordelen zoals het elkaar goed kennen en de input die je zelf kunt inbrengen."

info@loysderhoek.nl