Ieder kind heeft talenten

Op de Loysder Hoek zorgen we ervoor dat deze talenten ontwaken en ten volle worden benut. Dat mag u verwachten van goed onderwijs.

Meer lezen

Samen sterk

Ouders, leerling en leerkracht zijn een team!

Zelfstandig

Eigenaarschap en de juiste werkhouding zijn de basis voor het voortgezet onderwijs.

Nieuwbrief juli 2021

Via de nieuwsbrief houden we de ouders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief van juli is zojuist verschenen. Meer info is te vinden door op de Meer lezen link te klikken. 

Meer lezen

Engels in alle groepen

De Engelse taal speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Op het werk, in het vervolgonderwijs, in internationale contacten, enzovoort. Door een goede beheersing van het Engels kun je gemakkelijker communiceren ‘all over the world’, iets wat onze jeugd veel meer doet dan vorige generaties. Basisschool Loysder Hoek geeft in alle groepen Engels (dus vanaf groep 1); niet alleen als vak, maar ook tijdens allerlei activiteiten.

Groepsverdeling 2020-2021

We hebben een verdeling gevonden waar we erg veel vertrouwen in hebben. Op deze manier kunnen wij onze gestructureerde werkwijze met een gerust hart ook volgend schooljaar weer voortzetten. 

We starten volgend schooljaar op maandag 31 augustus 2020 met 195 leerlingen in 8 groepen. De verdeling is als volgt: 

Groep 1-2A, groep 1-2B, groep 1-2C, groep 3, groep 4-5,
groep 6, groep 7 en groep 8.

Via onderstaande link leest u meer over de groepsverdeling 2020-2021:

Groepsverdeling 2020-2021

Saamhorigheid

Leerlingenraad

Nu zijn we aan het praten over een activiteit op school: Loysder Hoek in actie!". Maar dat blijft verder nog even geheim. Hou de posters in de gaten...

Verder praten we over het schoolplein, de plek van de kapstokken, gymlessen, te laat komen en de schoolreis wordt door ons gepland en voorbereid. 

Covey en de 7 gewoonten

 Op Loysder Hoek werken wij volgens de 7 gewoonten van Covey. We ontwikkelen persoonlijk leiderschap bij onze leerlingen. We werken in de hele school, van groep 1 tot en met 8, met hetzelfde symbool: De Boom van de 7 gewoonten. 

Tevredenheids-onderzoek november 2017

Meer lezen

Eigenaarschap

Op Loysder Hoek is eigenaarschap een groot goed. Wat houdt dat precies in voor jou en voor de kinderen? Wat verwachten we van de kinderen in verantwoording en zelf doen? En hoe kunnen ouders daar een rol in betekenen? Waar zit onze voorbeeldfunctie? 

Iedere groep heeft een eigen nieuwsrubriek

Meer lezen

info@loysderhoek.nl