Groep 4 - 5 | Online

Welkom op de groepspagina van groep 4 - 5. Voor vragen kunt u terecht bij Marlene van de Grootevheen en/of Christa van Egdom.
mvdgrootevheen@loysderhoek.nl
cvegdom@loysderhoek.nl
Tel. 033-494 44 38

Voor de ouders

  • Dit schooljaar gymmen we op woensdag en donderdag. 
  • Materialen die handig zijn voor in de klas: grijze potloden, kleurpotloden, schaar, gum, oordopjes(voor in de chromebook)  
  • Voor komende activiteiten heb ik nog ouders nodig: 12 april 9.30-11.00 mee zwemmen, 9 april 10.15 - 12.00 Streetwise les in de Meent, 16 april 8.30-10.00 voor een filmvertoning in De tuin. 

Kanjergroep! 

Wat leuk is het om aan deze groep les te mogen geven! De kinderen zijn al zo goed op elkaar ingespeeld dat samenwerken, samen spelen en keihard werken geen probleem meer is! Zelfs toen er nieuwe leerlingen bij kwamen,  werden zij gelijk bij de groep betrokken! Ik ben een trotse juf! 

Doelen en Toetsen

* We hebben met spelling al 12 categorieën geleerd! Wat kunnen jullie ze al goed toepassen, knap hoor! 

* Als afsluiting van het thema Taal hebben de kinderen een eigen T-shirt ontworpen. Daarna hebben ze dit gepresenteerd dmv een heuse mode-show! Groep 3 zat in het publiek en kon genieten van de mooie creaties! 

* Op vrijdag 13 april hebben de kinderen van groep 5 een Toets voor Engels. 

Om je op te verheugen

* Op donderdag 12 april mogen wij weer zwemmen in de Octopus! 

* In 2018 zijn wij begonnen met een afvalvrije school! Vanuit de gemeente heeft iedereen een dopper gekregen! Fijn dat we op deze manier minder afval kunnen maken wat natuurlijk super goed is voor de natuur!

* Na de voorjaarsvakantie hebben wij een nieuwe leerling in de klas: Hidde! Hij maakt de overstap vanaf Het Kompas! Welkom bij ons op school! 

* Marlies loopt  bij ons in de klas haar stage! Zij zal er elke donderdag zijn! 

Foto's uit de groep

info@loysderhoek.nl